Planeringsfel och annat som går fel

Idag var det tänkt att gropen skulle vara färdiggrävd men så blev det inte… Den är möjligtvis halvgrävd tack vare lite rötten, för stora stenar, stenhård blålera och en lite väl tidsoptimistisk planerare.

Ovanpå detta träffade skopen en sten så olyckligt så en slang gick av så vi kunde bara fortsätta med grävskopan, inte riktigt lika effektiv som planeringsskopan.

Grävmaskinen måste vara tillbaks imorgon och det är krisitflygare och långhelg så jag har inga större förhoppningar om att kunna fortsätta grävningen i helgen.

Nästa helgen är det Göteborgsvarvet så det får prioriteras framför grävningen men efter det så blir det nog några nya semesterdagar.

Och tillsist så tror jag fruns förkylning smittat av sig till mig, jättebra om man skall gräva och ladda för varvet 😉

Höll på skriva att resten borde flyta på och att det här projektet haft sin dos med problem men jag vill inte ”jinxa” det för mycket.

En bra sak är att det som jag trodde var berg och sitter fast i blåleran är någon form av skiffer som jag kan slå sönder med släggan. Så nu är det bara en lös jättestor sten kvar på botten och en som ligger ungefär där poolen slutar både i höjd och i sidled , de andra lyckades jag och svärfar baxa upp.

Leave a Reply

*