Nya motgångar

image

I onsdags var tanken att hinna flytta makadammen till schacktbotten, padda det på rätt nivå och kanske hinner flytta lite av den uppträda jorden till framsidan. Förhoppningsvis hann jag flytta tillräckligt med makadam…

Redan på andra vändan dog minidumpern i en nedförsbacke och det  tog uthyrningsfirman drygt 3h att få igång den igen. Det visade sig vara en givare som varnar att oljan i motorn är slut. Lutningen gjorde så oljan hamnade i fel ände av tanken.

När större delen av makadammen var på schacktbotten så visade det sig geggasörjan samlades under markduken som antagligen var igentäppt och vattnet stannade kvar på fel sida. Resultatet är några ballongliknande bölder fyllda med gegga som sticker upp ovanför makadammens nivå.

Nu rinner det iofs vatten till pumpgropen men min gamla dränkpump har skurit och magnet i fontänpumpsmotorn är spräckt så jag kan inte tömma gropen förrän lördag.

Men på lördag vänder det, skam den som ger sig. Då skall vi skära hål i duken och ösa ut geggan, laga markduken och sprida ut makadammens bättre. Vågar man hoppas på att kunna padda en kväll nästa vecka?

Leave a Reply

*